Májustól ismét az elsőajtós felszállás lesz érvényben a Volánbusz járatain

Megosztás

A Volánbusz járatain május elsejétől visszaáll az első ajtós felszállási rend, egyúttal ismét lehet jegyet vásárolni a buszvezetőktől – közölte a társaság.

Kiemelték, hogy a járatokon az első üléssorok továbbra sem használhatók, megmarad a kordonos lezárásuk, a száj és az orr maszkkal való eltakarása ezentúl is mindenki számára kötelező a Volánbusz valamennyi járatán és utasforgalmi létesítményeiben.

A Volánbusz azt kéri az utasoktól, hogy a május 3-án kezdődő érettségi időszakra, valamint a várhatóan május 10-től kezdődő iskolanyitásra tekintettel időben, és lehetőség szerint elektronikus úton vegyék meg jegyüket, bérletüket.

Kiemelték, hogy a MÁV-Volán-csoport összehangolt, egységes működésének köszönhetően egyre több lehetőség áll rendelkezésre a jegyek és bérletek elektronikus úton történő megváltására. Az autóbuszjegyek és -bérletek továbbra is megvásárolhatók a Volánbusz pénztáraiban, jegykiadó automatáiban, partnereiknél valamint a Közlekedési Mobiljegy alkalmazásban és társalkalmazásaiban, egyes települések helyi díjtermékei pedig a MÁV mobilalkalmazásban és a vasútállomások jegypénztáraiban is.

Kapcsolódó cikkek