Egy fideszes képviselő részvételével harmincfős rendezvényt tartottak – egy Covidban elhunyt ápolónőre emlékeztek

Megosztás

Meglehetősen furcsa alapítványi díjátadó ünnepséget szerveztek meg Dunavarsányban, ahol éppen egy koronavírus miatt elhuny ápolónőre emlékeztek. Tették mindezt közel harmincan, az önkormányzat tudomásával. Bár jelenleg tilos rendezvényeket tartani, jelen volt a térség fideszes képviselője is. Ezek után végképp furcsa, hogy kaphattak zöld utat.

Közel harminc fő részvételével tartott csütörtökön díjátadó ünnepséget egy alapítvány a dunavarsányi közösségi házban. Az RTL Híradója szerint a rendezvényre az önkormányzat tudomásával került sor, be is számoltak róla a Facebook oldalukon. Bár mindenki maszkot viselt, a jelenleg érvényes járványügyi szabályok szerint tilos rendezvényeket tartani.

Az ünnepségen az egészségügyi dolgozók munkája előtt tisztelegtek, és egy helyi ápolónőről is megemlékeztek, aki decemberben halt meg a koronavírus miatt. Az eseményen ott volt Bóna Zoltán, a térség fideszes parlamenti képviselője, illetve Dunavarsány polgármestere is, aki az RTL-nek annyit mondott, magánemberként jelent meg.

(444.hu)

Kapcsolódó cikkek