Koronavírus-fertőzésben elhunyt a Párbeszéd önkormányzati képviselője

Megosztás

Elhunyt Lövei Csaba tanár, a Párbeszéd nyíregyházi önkormányzati képviselője, a Szövetségben Nyíregyházáért ellenzéki frakció tagja. Lövei a 2022-es választásokon a Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatásával kívánt elindulni a választásokon.

Sajtóértesülések szerint az 58 éves politikus halálát a koronavírus-betegség okozta.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom életrajzából idézett megemlékezésképp:

„Le lehet váltani Orbán Viktort. Tudunk egy jobb Magyarországot teremteni. De ehhez Nyíregyházán is csak egy jelöltnek szabad indulnia a Fideszes jelölttel szemben.
Önkormányzati képviselőként 2014 óta küzdök a helyi fideszes városvezetéssel, akkor pártlistán, 2019-ben egyéni választókerületben nyertem mandátumot a Fidesz városi elnökét megelőzve.
Nem félek kinyitni a számat: NyírVV ügy, Kórház ügyek, Sóstó ügy… bizonyára ön is hallott ezekről.
Magyarországnak és Nyíregyházának ma bátor emberekre van szüksége. Akik nem félnek változtatni, akik nem félnek együttműködni egymással. Olyan emberekre, akik már parlamenten kívül is értek el eredményeket, akik elég bátrak megküzdeni mindannyiunk igazáért.
Számomra a politika közügy. Közös céljaink tisztességes szolgálata, közös problémáink megoldása, az igazság kiderítése. Ezért tartottam napirenden a felelősük elítéléséig a NyírVV ügyét, ezért tettem feljelentést a Sóstó és a kórházfejlesztés gyanús ügyeiben és hoztam nyilvánosságra ezeket. Ezért tartom rajta szemem a város vezetőinek ügyein. Ezért dolgozom egy szabadabb Magyarországért. Csakis munkával lehet eredményeket elérni.”

Kapcsolódó cikkek