Elképesztő felvételek: Megszabadult híres testrészétől a világ leghatalmasabb körmű nője

Megosztás

Harmincegy éve növesztette körmeit a hölgy, ám most levágatta 7,3 méteresre nőtt, ijesztő körmeit. Flexszel estek neki az ujjai végének.

A világ leghosszabb körmű nője, Ayanna Williams a múlt hétvégén vágatta le a hatalmas körmeit, amelyeket már 1990 óta növesztett.

Levágatta a körmeit a világ leghosszabb körmü nője / Fotó: Northfoto
Hogy lehet egyáltalán létezni ekkora körmökkel?

A houstoni nő 2017-ben került be a Guiness Rekordok Könyvébe, mint a világ leghosszabb körmeivel rendelkező nője. Ebben az évben körmeinek összmérete elérte az 5,8 métert.

Williams gigantikus körmeit texasi bőrgyógyászok vették kezelésbe, akik a beavatkozás előtt 7,3 méteresnek mérték a manikűrözött óriás körmöket. A beavatkozáshoz nem hagyományos körömollót használtak, hanem egy miniflexet.

„A körmeimmel vagy anélkül is egy királynő leszek. Nem a körmeim határoznak meg engem, én határozom meg a körmeimet” – mondta Williams.

A Telex információi szerint Ayanna Williams körmei a vágás után már „csak” 15 centiméteresek lesznek, amelyekkel könnyebb lesz a mindennapi élet. Gond nélkül tud majd mosogatni, sőt, az sem okoz problémát neki, hogy áthúzzon egy lepedőt. A levágott körömdarabok a Ripley’s Believe It or Not! nevű, furcsa és bizarr dolgokat felvonultató múzeumban lesznek majd láthatók.

Érdekesség, hogy nemcsak ő rendelkezett extra hosszú körmökkel, hanem Lee Redmond is, aki 1979-ben kezdte el növeszteni a körmeit, amelyek elérték a 8,5 métert. 2009-ben azonban egy autóbaleset során elvesztette őket. (Blikk.hu)

Kapcsolódó cikkek