A beadott oltás után is rendkívül óvatosnak kell lenni – két ijesztő történet vakcinát követő megfertőződésről

Megosztás

Hegedűs Csaba és Kárász Róbert sem kívánja senkinek ezeket a megpróbáltatásokat.

Elhagyhatta a kórházat Hegedűs Csaba egykori olimpiai bajnok magyar birkózó és a felesége is – írja a Nemzeti Sport. A lap a volt főszerkesztője, Szekeres István Facebook-posztjára hivatkozva közölte a hírt.

Március 24-én volt hír, hogy a 72 éves olimpiai, világ- és Európa-bajnok birkózót koronavírus-fertőzés miatt a Honvédkórházba vitték. Öt nappal később a felesége, Sinkovics Mariann is bekerült. Szekeres István szerint szombaton egy-egy negatív teszt után mindkettejüket kiengedték, Hegedűs Csaba pedig azt üzeni, hogy mindenki nagyon vigyázzon magára, mert covidosként kórházba kényszerülni kegyetlen megpróbáltatás.

Az egykori birkózót a Honvédkórházban beoltották koronavírus ellen a Moderna vakcinájával, de rosszul lett, oxigént és infúziót kapott. Eljött a világvége – mesélte a tapasztalatairól. 

Hegedűs Csaba az 1972-es müncheni olimpián a kötöttfogásúak 82 kilogrammos súlycsoportjában szerzett aranyérmet, amely a magyar sport 100. olimpiai aranyérme volt.

Kárász Róbert rendkívül mozgalmas, nehéz időszakon van túl a koronavírus-járvány miatt. Az ATV műsorvezetője március elején kapta meg az első védőoltását, a kínai Sinopharm-vakcinát, majd másfél héttel később ágynak esett: kiderült, elkapta a koronavírust.

Kárász Róbert a közösségi médiában számolt be megpróbáltatásairól, majd csaknem újabb másfél héttel később arról is, hogy leküzdötte a kórt, és ismét egészséges.

Most pedig Instagram-oldalán számolt be újabb szomorúságáról:

Sajnos ez a második húsvét, hogy édesanyámat nem tudom meglocsolni, és elmaradt a családi ünnep is

– írta a közös fotó mellé Kárász Róbert. (Index.hu)

Hozzászólások

Related posts