Kikapott a Zalaegerszeg elleni kiesési rangadón a DVTK

Megosztás

Az OTP Bank Liga 27. fordulójában a DVTK Zalaegerszegen játszott, a meccsnek pedig azért volt különös jelentősége, mert mindkét klub a kiesés elől menekül.

Az első félidőben egy jól eltalált lövés után született szabadrúgásgóllal hátrányba került a Diósgyőr. A második félidőben a DVTK nyomott, a hazaiak kontráztak, majd a hajrában Favorov egy hatalmas kapásgóllal bebiztosította a hazai sikert – írja a borsodi klub honlapja.

A vereséggel a DVTK továbbra is az utolsó helyen áll, s immár hat pontra van a bennmaradást jelentő 10. helytől, amelyet épp a Zalaegerszeg birtokol.

“Az első félidőben kiegyenlített erők küzdelmét láttuk, ugyan nekünk voltak nagyobb helyzeteink, de nem értékesítettünk egyet sem, így a ZTE mehetett a vezetés birtokában a szünetre” – értékelt Zoran Zekic vezetőedző. “A második félidőt igyekeztük megnyomni, még többet támadni. Mi birtokoltuk a labdát, de az ellenfél kapujáig ritkán jutottunk el, míg a hazaiak kontrára játszottak. Amit ma mutatunk, az kevésnek bizonyult, ezek után nem marad más, csak gratulálni a hazaiaknak. Hetek óta hiába alakítunk ki sok helyzetet, ha rendre gólképtelenek maradunk, még a százszázalékos ziccereket sem értékesítjük, nagyobb  önbizalom kell a kapu előterében.”

Fotó: DVTK

Kapcsolódó cikkek