Ilyen jelenleg Magyarország? A milliárdos Bige László felfedi, milyen maffiaszerűen működik a NER – teljes egészében belevonva a hivatalokat

Megosztás

Félelmetes részletek a magyar milliárdostól, aki tökéletesen belelát, hogyan is működik jelenleg az ország, a kézi vezérlésű ügyészséggel, rendőrséggel, adóhivatallal, versenyhivatallal és még sok más, elméletileg független intézménnyel. Bige szerint a Fidesz-birodalom olyan, mint egy maffia, ő pedig túl sok dokumentációval rendelkezik erről.

Bige László kérdésre elmondta, nem volt hiba a NER-elittel nem vegyülni, s megjegyezte, hogy ami történik, értelmezése szerint maffiaszerű „piacszerzés, amibe bele van vonva az ügyészség, a rendőrség, a katasztrófavédelmi hivatal, a kormányhivatal, a versenyhivatal, és az adóhivatal”.

Leszögezte:
„Engem ezzel nem tudnak megtörni, én ebből nem fogok kiszállni. (…) Elég sok eszköz van a kezemben, hogy ha nagyon kell, akkor tudom használni.” Mint az interjúból kiderült az eszközök alatt információt és vagyont is értett, mert olyan dolgokról rendelkezik dokumentációval, amiket nem fél elővenni, ha nagyon muszáj. Szerinte ennek első áldozata nem más, mint Mészáros Lőrinc lesz akit csak „sajnálni tud”.

A félelmetes dolgokat feltáró videó teljes egészében itt tekinthető meg:

Kapcsolódó cikkek