Csöbör Katalin húsvéti csomagok osztásával kampányol – tovább nyomul a Fidesz Borsodban

Megosztás

A képviselő asszonynak nem ez az első kampányjellegű osztogatása, az egyik internetes lap adott hírt a mostani akcióról – egy évvel a választások előtt.

A Hang.hu adott hírt az akcióról. Olvasóik eljuttattak lapjukhoz egy szórólapot, amelyen a Fidesz Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 1. számú, miskolci központú választókerületének megválasztott képviselője, Csöbör Katalin aláírásával azzal kecsegtetik a Miskolc szegénynegyedében, az Avason élő választópolgárokat, hogy az ünnep közeledtével húsvéti csomaghoz juthatnak hozzá.

A szórólapot a képviselő mint a Nő a Siker Alapítvány alapítója írta alá. Csöbör képviselő gyakran feltűnik az alapítvány rendezvényein, a szervezet kuratóriumának egyik tagja pedig nem is akárki: Mészáros Lőrinc válófélben lévő felesége, Kelemen Beatrix is részt vesz az alapítvány munkájában, amely – áttekintve a tevékenységükről szóló közösségi média-bejegyzéseket – leginkább a képviselőnő politikai hátországát biztosítja.

Kampányolni jól kell tudni, ezt minden fideszes nagyon jól tudja

A szórólap. Csak avasiaknak.

A nyuszicsomagokért március 26-ig lehet jelentkezni , ám rossz hír, hogy a Magyar Hang munkatársa többször próbálkozott felhívni a megadott számot, az kicsöngött, ám senki nem vette fel. Csöbör képviselő asszonynak nagy tapasztalata van a különböző választási célú osztásokban, korábban tűzifát és ételt is osztott az Avason. Ez utóbbi alkalommal az őt reklámozó tollal kellett igazolniuk a megajándékozottaknak az átvételt.

Érthetőnek tűnik, hogy a fideszes képviselőnő miért folyamodik ilyen kampányeszközökhöz, ugyanis Csöbör Katalin 2018-ban mindössze 127 szavazattal nyert a választókerületében és jutott mandátumhoz.

Related posts