Nagy a baj: Súlyosan kritikus állapotban, lélegeztetőn van a koronavírusos fideszes képviselő

Megosztás

A vírus sajnos alattomos, a korábbi, javulást mutató tünetek után a dolgok hirtelen rosszra fordultak és Bányai Gábor már altatásban, lélegeztetőgépre kerülve reméli a csodát. Családja a Facebookon tette közzé a rossz hírt.

A Bányai Család Közleménye: Kedves Barátaink, Ismerőseink, Rokonaink!

Édesapánk állapota a korábbi gyors javulást követően a hét elején negatív irányba fordult. Az állapota jelenleg súlyosan kritikus, továbbra is lélegeztetőgépen és altatásban tartják. A Kiskunhalasi Mobil Járványkórház kiváló orvosai és ápolói mindent megtesznek, hogy a súlyos állapotban lévő betegek életét megmentsék. Tudjuk, hogy Édesapánk is a legjobb kezekben van. Az elmúlt hetekben rengeteg szeretetet, aggódást és imát kaptunk Önöktől, amelyet hálásan köszönünk.

Kérünk Mindenkit, hogy ne adja fel a reményt, mert tudjuk, hogy Apa szervezete folyamatosan harcol a vírus ellen. Egyszer már gyógyulásnak indult, ezúttal is sikerülni fog! Nem lehet elégszer megköszönni, de ezúton is köszönjük a Kiskunhalasi Mobil Járványkórház orvosainak, ápolóinak a hihetetlen erőfeszítését, amit nap, mint nap tesznek a betegekért! Hálás szívvel gondolunk rájuk! Ne add fel Apa, várunk haza! Nagyon szeretünk! ❤️🙏

Bányai Család”

Innen is jobbulást kívánunk a képviselő úrnak és minden koronavírusos betegnek!

Kapcsolódó cikkek