Az ügyészség nagy nehezen megállapította a nyilvánvalót – a provokátor hazudott arról, hogy Hadházy elütötte őt – videó

Megosztás

Mindennek tetejébe ezt ráadásul neki el sem árulták, egy képviselőtársa kérdésére kaphattak végre választ. És akkor ezzel le is zárult az ügy? Az alaptalan megrágalmazás és a nyilvánvaló hazugság a másik fél részéről csak úgy elsikkad jelenleg Magyarországon?

Az ügy fejleményeiről az érintett képviselő adott hírt saját Facebook oldalán.

Segítség, elütött Hadházy! Vagy mégsem? Emlékeznek még, mikor tavaly áprilisban Bede Zsolt főprovokátor felugrott a kocsim motorházára, majd azzal kiabált tele mindent, hogy én elütöttem őt? Az ügyészségnek mostanra sikerült megállapítania, hogy nem történt bűncselekmény, vagyis nem ütöttem el senkit.

Érdekesség, hogy ezt az információt nekem nem árulta el az ügyészség, ezért kellett, hogy Szél Bernadett képviselőtársam megkérdezze. Köszönet érte. További furcsaság, hogy én is tettem feljelentéseket Bede ellen, hamis vád, hatóság félrevezetése és rágalmazás miatt, de ezeket mind elutasították. Pedig a két állítás közül valamelyiknek igaznak kell lennie: vagy én ütöttem el őt, vagy ő hazudozott. A magyar rendőrséget és ügyészséget persze ez nem érdekli. Az egész akcióban az volt a lényeg, hogy egy napig tele lehessen a propagandasajtó azzal, hogy én elütöttem egy „újságírót”, meg hogy nyomoznak „ellenem”. Az emlékezetes jelenetet itt lehet megnézni, szerencsére több kameraállásból is:

Éljen a független magyar ügyészség! A videó végén található kérdések azért elgondolkodtatóak. “Rágalmazás, hatóság félrevezetése, hamis vád, személyi szabadság megsértése, garázdaság, rongálás, uszítás” – ezekkel mi lesz, amit Bede Zsolt úr elkövetett? Elsikkad, mint minden ügy, ami a kormánypárt számára fontos, hogy elsikkadjon?

Kapcsolódó cikkek