A következő napokban ismét többször számítsunk gondokra az M3-ason

Megosztás

Csütörtöktől folytatódik az útburkolat javítása és ez még a jövő héten is kitart.

Csütörtöktől folytatódik a burkolatjavítás az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Gyöngyös térségében, az érintett szakaszokon forgalom- és sebességkorlátozásra figyelmeztet a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A társaság hétfői közleménye szerint a szakemberek február 25-én és 26-án – csütörtökön és pénteken -, valamint március 1-jén, hétfőn a 82-es és 77-es kilométerszelvények között dolgoznak majd reggel 8-tól délután 16 óráig. Ez idő alatt az érintett szakaszon a forgalom egy sávra szűkül és 80 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek – tették hozzá.    

Jelezték, hogy a munkák miatt Gyöngyös térségében az autósoknak hosszabb menetidővel kell számolniuk, ezért javasolták: az arra közlekedők indulás előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről a www.utinform.hu weboldalon és használjanak navigációs, közösségi autós alkalmazást.    

Egyúttal kérték a járművezetőket, hogy a fennakadások elkerülése érdekében a munkaterület közelében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a le nem zárt forgalmi sávba. (Minap.hu)

Kapcsolódó cikkek