Zacher Gábor szerint az oltások révén őszre visszakaphatjuk a régi életünket

Megosztás

Zacher Gábor szerint bőven van oka az embereknek a reménykedésre, hiszen egyre több vakcina áll rendelkezésre, és szerinte az oltásokkal őszre visszakaphatják az emberek a járvány előtti életüket – erről a Life TV reggeli műsorában, az Ébredj velünkben beszélt a toxikológus főorvos, akit az Index idézett.

De vajon milyen vakcinát választana Zacher? “Négy oltást már engedélyeztek hivatalosan, a Pfizert, a Modernát, az AstraZenecát és a Szputnyikot, ezek közül bármelyiket nyugodt szívvel ajánlom” – mondta a főorvos, aki hangsúlyozta, hogy a kínai oltóanyagot egyelőre kicsit távolságtartással kezeli, ám ez nem azt jelenti, hogy nem használná. Azt is kifejtette, hogy azért bizonytalan az ázsiai szerrel kapcsolatosan, mert nem tudni róla mindent, hiányos a leírása.

“Ennek ellenére azt mondom, mindenki oltassa be magát. Előttünk lebeghet Izrael példája, ahol már a lakosság több mint hatvan százalékát beoltották, ennek köszönhetően pedig nyitnak” – mutatott rá Zacher.

AZT KIEMELTEN FONTOSNAK TARTJA, HOGY SZÁMOTTEVŐ LEGYEN MAGYARORSZÁGON AZ OLTÁSI HAJLANDÓSÁG, MERT AKKOR ŐSSZEL VISSZAKAPHATJÁK A RÉGI ÉLETÜNKET A MAGYAR EMBEREK.

Index.hu

Hozzászólások

Related posts