16 éves korábban szexuálisan zaklatták Molnár Áront, a megnevezett rendező nem tartja annak a tetteit

Megosztás

Molnár Áron, a noÁr alapítója, aki néhány hónapja Miskolcon is járt, a Partizán hétfőn megjelent videóinterjújában beszélt arról, hogy évekkel ezelőtt Sárosdi Lilla ügye ébresztette rá arra, hogy tizenhat éves korában őt is zaklatták – írja a 444.hu. Az interjúban először csak a történetet mesélte el, hogy 16 éves volt, amikor egy lakásban állva DVD-ket nézegetett a polcon, egy felnőtt férfi pedig meztelenül állt elé a haját törölgetve zuhanyzás után, illetve hogy ugyanez a férfi később egy autóban ülve rámarkolt a combjára. Az interjú végén azt is elárulta, hogy Frenkó Zsoltról beszélt.

Frenkót az interjú megjelenése után kereste meg a 24.hu, a lapnak a színész-rendező azt mondta, még nem látta a videót, csak egy Messenger-üzenetet kapott Molnár Árontól, amiben neki is leírta, amit az interjúban elmondott. „Én azt nem nevezném szexuális zaklatásnak, én nem is emlékeztem erre, de valószínűleg pontosan ez történt, amit Áron mondott. Nem is értettem, miért kezdte az üzenetét ezzel, hogy sokáig tartogatta, amit csináltam vele” – nyilatkozta a lapnak Frenkó.

A kérdésre, hogy ha szerinte nem történt szexuális zaklatás, akkor minek nevezné azt, ami történt, azt válaszolta: „Hát ennek, ami történt. Valószínűleg így történt”, majd újra elmondta, hogy nem tartja szexuális zaklatásnak. „Színjátszó táborban voltunk együtt, gyaníthatóan ott történt. Meztelen voltam, a kempingben közös zuhanyzó volt. Aki oda bejött a férfi zuhanyzóba, az engem meztelenül láthatott. Aki nem jött be, az pedig nem láthatott. Az fel sem merült soha, hogy kabátban zuhanyozzak” – mondta Frenkó Zsolt, aki szerint abban sem volt „közeledési szándék”, hogy később egy autóban ülve megfogta Molnár Áron combját.

444.hu

Kapcsolódó cikkek