Lebukott a lopott rendszámtáblák segítségével rengetegszer ingyen tankoló autós

Megosztás

Eddig remekül működött neki az üzlet, hogy mindig más, lopott rendszámtábláját használva tankolta tele autóját, majd fizetés nélkül távozott. Most azonban elkapták.

A rendőrség azzal gyanúsít egy 30 éves férfit, hogy 11 alkalommal, több mint 150 ezer forint értékben tankolt fizetés nélkül – írja a Hvg.hu.

A főváros több kerületében lopott rendszámokat 2019. november 11. és 2020. február 4. között az az ismeretlen férfi, aki aztán úgy járt tankolni, hogy azokat tette fel az autójára. A töltőállomások egyikén sem fizetett, így bukott le.

A feltételezett elkövető a hatósági jelzéseket minden alkalommal a sajátjával megegyező típusú és színű kocsiról lopta el, amelyekkel 11 alkalommal több mint 150 ezer forint értékben tankolt fizetés nélkül.

A budapesti nyomozók az eljárás során azonosították O. Norbertet, akit elfogását követően egyrendbeli lopás vétség és hatrendbeli egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett miatt hallgattak ki gyanúsítottként. A vecsési férfi elismerte a bűncselekmények elkövetését.

A nyomozók az ügy iratait átadták az illetékes ügyészségnek.

Kapcsolódó cikkek