Nesze neked járvány! Egy magyar kaszinó közös ünneplést szervezett születésnapjára, amire hosszú sorban várakoztak a résztvevők

Megosztás

Nem elég, hogy a kaszinók problémamentesen nyitva lehetnek a szigorú korlátozások időszakában is, még össze is csődítenek egy nagyobb tömeget egymás hegyére-hátára. És ez nem szúrja a szemét senkinek, itt minden rendben zajlik.

Az Eurocenterben lévő Las Vegas Casinoról van szó, ami most lett hat éves, és közös ünneplést szervezett a szerencsejátékot kedvelőkkel szombatra, írja a Hvg információi alapján a Telex.hu.

Meghirdették, hogy szombat 11-től mindenki húzhat egy borítékot (összesen 300 darabból), ezek közül néhányban pedig különböző összegű nyereményt rejtettek el. Ahogy az olvasói fotón is látszik, sokan éltek a lehetőséggel és tömörültek a járványidőszak közepén a bevásárlóközpontba.

Hosszú sorban álltak egy kaszinó előtt az emberek az Eurocenterben
Ez nyilván kevésbé veszélyes, mint egy étteremben étkezni 3-4 méter távolságban egymástól

A vendéglátóhelyekkel szemben a kaszinókra nem vonatkoznak a szigorú korlátozások, ezt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter tavaly év végén azzal indokolta, hogy a kaszinók jogi értelemben nem szórakozóhelyek, hanem üzletek, így nyitva tarthatnak.

Köszönjük a kormány nagylelkűségét.

Kapcsolódó cikkek