Egymillió forintot ajánlottak fel annak, aki segít nyomravezetni a borsodi rendőröket

Megosztás

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott vezetője halálos közúti baleset okozása és segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt folytat nyomozást egy eddig ismeretlen személy ellen.

A 26-os számú főút 25. kilométerszelvényében 2020. augusztus 24-én 22 óra 20 perckor ismeretlen személy autójával elütött egy gyalogos férfit.

Az ismeretlen sofőr a balesetet követően a helyszínen nem állt meg, segítséget nem nyújtott a sérültnek.

A gyalogos a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett, és kórházba szállítása során elhalálozott.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott vezetője nettó 1 000 000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Az összeg annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti, és az elkövető azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Borsod-Abaúj-Zemplén megye megbízott rendőrfőkapitánya fenntartja (a díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett).

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki az elkövetővel, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját  a 06-46-514-506-os telefonszámon. 

Kapcsolódó cikkek