Méhnyakrákban elhunyt miskolci barátját gyászolja Curtis

Megosztás

A gyakran balhés Curtis az utóbbi hetekben, napokban bebizonyította, hogy igenis óriási szíve van. A karácsony utáni napokban ugyanis meglátogatta a Miskolcon élő Evelint, akinél néhány éve méhnyakrákot diagnosztizáltak.

„Ma Miskolcon kezdtem a napomat Evelinnél, akinek 25 éves korában méhnyakrákot diagnosztizáltak. Ez 2 és fél éve volt. Azóta több műtéten, kemoterápián, sugár kezelésen átesett! Sajnos áttétei vannak. Jelenleg kezeléseket már nem kap, a szervezete már nem bírná. Annak azért örülök, hogy ameddig együtt voltunk, addig a jó kedv és a vidámság dominált ebben a nehéz helyzetben is. Sok erőt neked drágám!!!” – írta még december 27-én a rapper ahhoz a képhez, amelyen Evelinnel szerepel, mosolyogva – számolt be róla a Promotions.hu.

Néhány napja viszont kiderült, hogy Evelin sajnos nem bírta tovább a harcot, és a méhnyakrák következtében elhunyt. Curtis gyászol, és láthatóan letaglózta a szomorú hír, hiszen kirakott egy szívszorító posztot, amiben örökre elbúcsúzott tőle: „Isten veled drágám. Örülök, hogy megismertelek.”

Kapcsolódó cikkek