Jogosítvány nélkül vezette és törte össze az autót a 15 éves fiú, a rendőrök elől igyekezett elmenekülni

Megosztás

A kocsi egy sarki dohányboltba csapódott be az üldözés végén, ezért a nem túl jó vezetési képességekkel rendelkező fiú még örülhet is, hogy nem ölte meg a bent tartózkodó felnőttet.

Szombaton hajnali fél egy után nem sokkal csapódott be egy autó az Örs vezér tere sarkán található dohányboltba. Csak pár centin múlt, hogy nem sérült meg a bent ülő biztonsági őr – írja a Telex.hu.

A kocsit egy 15 éves fiú vezette, mellette egy 17 éves lány ült.

Rendőrök rángatták ki a sofőrt, aki a kezét és csuklóját fájlalta. Komoly baja egyiküknek se lett, de kivizsgálásra kórházba szállították őket.

Az RTL Klub Híradója szerint a fiatal fiút az Élessaroknál akarták igazoltatni a rendőrök, de nem állt meg az autójával, hanem menekülni kezdett. Közel három kilométeren át üldözték a rendőrök, aztán az Örs vezér terén a villamossínek mellett felszaladt a járdaszigetre, kidöntött több korlátot, és egyenesen a dohányboltba hajtott.

Bár a kissrác volt a sofőr, vezetni a jelek szerint nem valami jól tudott

A sofőrt megszondáztatták, és alkoholtesztet is csináltak, de az RTL Klub információi szerint mindkettő negatív lett. A közúti közlekedési szabályok megsértése, valamint engedély nélküli vezetés miatt indult szabálysértési eljárás ellene, míg a kijárási tilalom megszegése miatt szabálysértési feljelentést tettek a rendőrök – mondta az RTL Klubnak Hadházi Kornél, a BRFK sajtóügyeletese.

Hozzászólások

Related posts