Megpróbálják felébreszteni a csütörtökön megkéselt rendőrt

Megosztás

A csütörtökön kora reggel történt késelést követően pénteken megpróbálják felébreszteni a mesterséges kómában tartott 26 éves budapesti rendőrt, akit szenteste napján egy agresszív férfi súlyosan megsebesített. A járőr és 23 éves női társa egy újpesti bejelentéshez ment ki, ami szerint egy agresszív férfi egy lépcsőházban fel-le rohangálva ajtókat rugdal és püföl.

A Magyar Nemzet december 25-ei, pénteki cikke szerint a 26 éves őrmester azért vetette rá magát a késsel a rohangáló férfira, mert az be akart törni az egyik lakásba. Az agresszív férfi erre több helyen megszúrta őt, súlyos sebeget ejtve rajta. A dulakodásnak a 23 éves rendőrnő vetett véget, aki tíz lövést adott le késelőre. A 35 éves férfi a helyszínen meghalt. A rendőrség szóvivője, Gál Kristóf alezredes egy aznapi sajtótájékoztatón mondta el, hogy a támadás során a megkéselt rendőr több létfontosságú szerve is megsérült.

A rendőrnő nem sérült meg a támadásban, de sokkos állapotban szállították kórházba. Az ügyet a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja. A hírek szerint a megkéselt rendőr állapota stabil, ma megpróbálják felbreszteni az orovosk a mesterséges kómából. Járőrtársát már hazaengedték a kórházi megfigyelésből, pszichológus segít neki feldolgozni a történteket.

Kapcsolódó cikkek