Hadházy kemény kijelentése: Müller Cecília hazudik a fertőzöttségi adatokkal kapcsolatban

Megosztás

Az Országos Tisztifőorvos asszony többször is kijelentette, hogy nincsenek pontos kimutatásaik a koronavírusban elhunyt betegekkel kapcsolatban. Hadházi Ákos azonban rálelt a szerinte egyértelmű bizonyítékra, hogy a tisztifőorvos nagyot lódított, mivel megvan nekik, csak titkolják. Valószínűleg a kozmetikázás céljából.

Nagy baj lenne, ha ez valóban így zajlik, hogy szándékosan eltitkolják a magyar emberek elől a valós fertőzöttségi és halálozási adatokat, amit csak egy belső kör tudhat kormányközelben. Hadházy ezt állítja.

Hadházy Ákos független parlamenti képviselő vasárnapi posztjában hazugsággal vádolja Müller Cecíliát országos tisztifőorvost.

A képviselő a közelmúltban adatokat kért tőle arról, hogy melyik kórházban, melyik napon, hány koronavírusos beteg hunyt el. Azt a választ kapta, hogy erről nincs információ.

Ugyanakkor Hadházy a Nemzeti Népegészségügyi Központ oldalán megtalálta azt az adatlapot, a kitöltési útmutatóval együtt, amelyen a kórházaknak jelenteniük kell a fertőző betegekkel történteket, így azt is, ha meghalnak. 

Hadházy következtetése az ellentmondásról így hangzik: “A titkolózásnak sajnos csak egyetlen oka lehet: az adatok kozmetikázása. Ez pedig nagyon nagy baj.”

444.hu

Kapcsolódó cikkek