Pártállástól független az emberek hülyének nézése – a volt MSZP-snek fogalma sincs, ki tette a csempészett cigarettát az autójába

Megosztás

“Teljesen le volt döbbenve” a volt MSZP-s politikus az ukrán határon, amikor a csomagtartó kinyitásakor egyszer csak váratlanul teljesen tele volt autójának hátulja cigarettával. Az érintett azt állítja, a cigi nem az övé, gőze nincs, hogy került a kocsijába a termék. Hát ilyet.

A diplomata útlevéllel közlekedő azt mondta, teljesen le volt döbbenve, amikor kinyitotta az autót.

Legény Zsoltot az MSZP volt parlamenti képviselőjét csütörtökön kapták el az ukrán határon nagy mennyiségű cigarettával autója csomagtartójában. A politikus az RTL Kub Híradójának arról beszélt, hogy ő értesítette a konzulátust, a cigi viszont nem az övé volt.

Amikor megérkeztek, kinyitottam az autót és én voltam a legjobban ledöbbenve. Tele volt cigarettával. Az a cigaretta nem az enyém, nem én vásároltam, nem tudom, hogy került bele az autóba”

– mondta Legény.

Szép, tömött sorokban, katonás rendben hevertek a cigisdobozok az autóban – nem egy perc ezt így összerakni

A politikus azóta már lemondotta párt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Szövetségének alelnöki és a párt Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsának elnöki posztjáról, és kilépett az MSZP-ből is, mert elmondása szerint “nem terhelheti közösségét egy ilyen súlyos üggyel.”

Arról, hogy miért volt egyáltalán diplomata útlevele a külügyi államtitkár, Menczer Tamás beszélt korábban: állítása szerint az MSZP kérte ki számára a nemzetközi kapcsolatok segítésére, és ilyenkor a külügy nem mérlegel pártalapon.

Hvg.hu

Kapcsolódó cikkek