Majka már lassan hasznosabb tanácsokat ad koronavírus-ügyben, mint az Operatív Törzs – videó

Megosztás

Majka is elkapta a koronavírust – ahogy ő fogalmazott: „ezt a rohadék fos vírust” –, és mint ígérte, folyamatosan tudósít a betegség lefolyásáról. A legfrissebb videójából kiderül, hogy a tünetei némileg enyhébbek, de elismerte, hogy a betegség sok erőt kivesz az emberből.

Egészségügy-szakmailag biztosan van kifogásolni való az eszmefuttatásában, de az biztos, hogy személyes tapasztalatokra épít, és sokkal kimerítőbben válaszol a nézői kérdésekre, mint az operatív törzs.

Majka nem kímélte az oltáselleneseket, akik ellen kisebb kirohanást intézett. Szerinte sokan poliitkai kérdést csinálnak a védőoltásból vagy összeesküvés-elméleteknek hisznek, és mint mondta, „nagyon könnyű átverni az embereket, akit lehet, azt át is vernek”. Ezen a ponton élt egy szemléletes hasonlattal, miszerint „a nyájimmunitás egyik verziója, amikor a birka nép tovább viszi a hülyeséget.” Szintén elítélte azokat, akik a koronavírus létezését vagy veszélyét tagadják. „Azért veszélyes, mert nem tudni, hogy kinél mit idéz elő, kinek a szervezete hogy reagál. Ezért nem szabad elbagatellizálni” – mondta.

Majka szerint a vírus arra mindenképp megtanított, hogy mossuk meg a kezünket, és ha betegek vagyunk, figyeljünk oda a környezetünkre, és húzzunk fel egy maszkot.

Forrás: hvg.hu

Kapcsolódó cikkek