Mindenki megnyugodhat, Dzsudzsák Balázs a magyar másodosztályba igazol

Megosztás

Menedzsere ugyan mindent megtett egy ciprusi szerződésért, de végül teljesülhet DZSB7 álma és az NB II-es Debrecenhez kerülhet. Tényleg mindenki megnyugodhat, még a válogatottság sem lefutott dolog.

Az NSO értesülései szerint  napokon belül bejelentheti a debreceni futballklub Dzsudzsák Balázs szerződtetését. A válogatott középpályás szabadon igazolható volt, a portál információival pedig egybecsengenek Kósa Lajos országgyűlési képviselői szavai, aki a Debrecen Televízió Köz-ügy című műsorában csütörtökön elmondta, közel a megegyezés.

Van nálunk egy kereseti korlát, amit senki esetében sem lépünk át, nem teszünk kivételt, de ha nem talál magának csapatot, akkor Balázs szívesen tér vissza Debrecenbe. Most már nagyon közel állunk a megegyezéshez. Folyamatosan kapcsolatban álltunk a menedzserével, Vörösbaranyi Józseffel és Balázzsal is, szerintem jönni fog

– jósolta a politikus.GettyImages-842364900Fotó: NurPhoto / Getty Images Hungary

Dzsudzsák Balázs visszatérésének lehetősége a nyáron is felmerült Debrecenben, de azért hiúsulhatott meg a leigazolás, mert a középpályás menedzsere Ciprusra szerette volna szerződtetni. Leigazolása felvetődött az MTK-nál és a Zalaegerszeg csapatánál is, az MTK-nál edzett is. 

A 108-szoros magyar válogatott 12 év elteltével térhet vissza a Lokiba. Igaz, hivatalos bejelentés még nem történt, még akár PSG is lehet belőle.

Index.hu

Kapcsolódó cikkek