Trump csak azért bérelt fel egy Obama-hasonmást, hogy kirúghassa?

Megosztás

Ahogy zajlik a választási kampány az Egyesült Államokban, úgy jelennek meg sorban olyan a Donald Trumpról szóló könyvek, melyeket egykori bizalmi emberek írnak, és melyek azt a képet erősítik meg, hogy az Egyesült Államok elnöke egy súlyos nárcisztikus személyiségzavarral küzdő mániákus hazudozó – írja a 444.hu.

Úgy tűnik, Trump egykori ügyvédje és intézőembere, Michael Cohen tud majd újat mutatni. Cohen könyve a jövő héten jelenik majd meg, de több amerikai lap kapott belőle előre egy példányt, és az eddig megjelent cikkek ígérnek új részleteket.

Persze Cohen szavait is érdemes óvatosan fogadni, hiszen több mint egy évtizeden át volt Trump bizalmasa és tanácsadója, és minden jel szerint számos kényes sztori eltussolásában volt szerepe, ráadásul rá is jellemző a hazudozás és a csalás, amiért három évnyi börtönre is ítélték 2018 végén.

Ennek ellenére is vannak Cohen könyvében olyan elemek az eddig kiszivárgott részletek között, melyek egybecsengenek a mások által Trumpról elmondottakról, és van állítás, amihez még fényképes bizonyíték is előkerült. Cohen sokat ír arról a CNN beszámolója szerint, hogy Trump már a beiktatása előtt megszállottja volt Obamának, nagyon sokat foglalkozott a volt elnök személyével.

Ez a mániákussága Cohen szerint odáig ment, hogy felbérelt egy Obama-hasonmást, hogy vegyen részt egy videó elkészítésében, melynek annyi volt a lényege, hogy Trump perceken át letorkolja az Egyesült Államok elnökét, majd egyszerűen kirúgja. Azt nem tudni egyelőre, hogy mikor készült a videó, és hogy ki játszotta el benne Obamát.

Cohen könyvének központi állítása, hogy Trump ugyanúgy bűnös azokban a bűnökben, amiért őt elítélte a bíróság, és Cohen hosszan ír a Stormy Daniels pornószínésznőnek kifizetett 130 ezer dollár hallgatási pénz esetéről is, ami Trump elnökségének egyik legnagyobb botránya volt.

Kapcsolódó cikkek