Miskolcon drogozták be a szépségkirálynőt, véresen és szakadt ruhában tért magához

Megosztás

Vascsák Kitti egy év elteltével sem tudja, pontosan mi is történt vele, de a mai napig pánikrohamok gyötrik.

Vascsák Kitti italába több mint egy évvel ezelőtt egy miskolci diszkóban tett valaki drogot, majd az eszméletlen állapotban lévő modellt valószínűleg megerőszakolták. Kitti most a Fókusznak adott interjút.

A fiatal lány édesanyja is megszólalt, aki elmesélte, hogy nagyon meg volt döbbenve, amikor a lánya bugyi nélkül jött haza, valamint a térdét lehorzsolta, a haja kócos volt, illetve a fejét is fájlalta. Az eset 2019. április 19-én történt.

Kitti és édesanyja azóta harcolnak, hogy legyen következménye annak, ami történt. A lány két barátjával készült bemenni a szórakozóhelyre, ám mivel őket végül nem engedték be, a lány egyedül maradt a buliban. Kitti azonban egy idő után nem válaszolt édesanyja üzeneteire, noha előtte folyamatosan kontaktban voltak az este folyamán.

A fiatal lány hajnalban szállt ki egy autóból a házuk előtt, de láthatólag nem volt magánál. Az édesanya szerint még sosem látta így a lányát. Kittiék másnap elmentek az ügyeletre, ahol elmesélték, mi történhetett vele, ám a válasz az volt egy kórházi dolgozótól, hogy ő ezzel nem tud mit csinálni, miért kell bulizni menni.

Egy héttel a szörnyűség után Kitti a bugyijáról kapott egy fotót, majd elkezdték zsarolni különböző képekkel. A klub tulajdonosával is felvették a kapcsolatot, aki tudja, hogy kinek lehetett köze a dologhoz.

Kitti azóta is pánikrohamokkal küzd, valamint poszttraumás stressz szindrómája van.

A szépségkirálynő és az édesanyja szeretnék, ha a tettes megkapná méltó büntetését, valamint, hogy ne az áldozatoknak kelljen szégyenkezniük azért ami, velük történt.

Blikk.hu, Fotó: RTL Klub

Kapcsolódó cikkek