Melyik futárszolgálattal érdemes csomagot küldeni Angliába?

Megosztás

Ma már annyi lehetőség közül válogathatsz, hogy nem lehet mindig rögtön eldönteni, hogy melyik futárszolgálatot érdemes választani angliai csomagküldéshez. A  csomagnet oldalán perceken belül elindíthatjuk csomagunkat Angliába. Bármilyen városba el tudjuk juttatni csomagunkat, így Londonba vagy akár Manchesterbe is, ráadásul online. A profi futárcégek bárhova elviszik csomagjainkat háztól házig szolgáltatással. Az oldalon nem szükséges regisztrálni, így is el lehet intézni a csomagküldést. Az oldalon a csomagok útját folyamatosan nyomon lehet követni, így pontosan tudjuk, hogy melyik pillanatban éppen hol jár a csomagunk.

Amennyiben mégis a regisztrálás mellett döntünk, úgy a csomagfeladást felgyorsíthatjuk. Ezt érdemes akkor kihasználni, ha rendszeresen kívánunk. csomagok küldeni Angliába. Nem szükséges minden egyes alkalommal beírni az adatainkat, sőt, ha már valahova küldtünk csomagot és oda kívánjuk újra küldeni, pár gombnyomással ezt is megtehetjük.  Minden adatot tárol a rendszer, így segítve a gyors csomagfeladást. A Csomagnetre nagyon gyorsan lehet regisztrálni és színvonalas szolgáltatást kapunk érte cserébe.

A weboldalnak azonban van egy olyan szolgáltatása, amelyet a regisztrált és a regisztrációval nem rendelkező ügyfelek is használhatnak. Az oldal az alapszolgáltatáson felül külön szolgáltatásként egy összehasonlító oldalt is üzemeltet, így az egyes szállítócégek ajánlatait pár kattintással azonnal össze lehet hasonlítani. A DPD, a TNT és a GLS árait azonnal meg tudjuk tekinteni. A csomagokat Angliába csak népszerű futárszolgálat szállítja házhoz és a csomagküldési díjak semmilyen rejtett költséget nem tartalmaznak. Csak annyit kell fizetni amennyit a kalkulátor mutat és bankkártyánkról vagy bankszámlánkról kifizetünk. Semmilyen utólagos költség nem merülhet fel. A csomagok küldést sorban állás nélkül intézhetjük otthonunk kényelméből.  Fapados díjak mellett minőségi szolgáltatást nyújt a DPD és a TNT is. A csomagokat átlagosan 3 és 5 munkanap között szállítják a megrendelt címre. Érdemes már most megtekinteni az árakat és összehasonlítani, hogy melyik csomagküldő cégnél lehet a legolcsóbban megrendelni a kívánt csomagküldési szolgáltatást.

Kapcsolódó cikkek