Most lehet vége a fehérorosz diktátor hatalmának – Chuck Norris fenyegette meg Lukasenkát, hogy azonnal hagyja abba

Megosztás

Az elmúlt évtizedekben megtanulhattuk, hogy Chuck Norrisszal senki nem kukoricázhat. Most a karate-világbajnok színész szólt be a fehérorosz diktátornak, úgyhogy ütött az utolsó órája Lukasenkának.

Franak Viačorka, fehérorosz újságíró osztotta meg közösségi felületén azt a videót, melyben Chuck Norris felszólítja Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnököt, hogy szüntesse be a tüntetőkkel szembeni erőszakos fellépést. 

Chuck Norrisszal egy diktátor sem szórakozhat

A karate-világbajnok és színész a videóban elmondja, 

úgy tartják, ha hagymát vágok, a hagyma kezd el könnyezni, úgyhogy ha Lukasenka nem akarja, hogy megkeressem és megríkassam, akkor azonnal fejezze be, amit csinál

Persze nem érdemes készpénznek venni az anyagot, ugyanis kérdéses annak eredetisége, de hátha a rettegett Norris, akitől még a halál is fél, képes lesz egy diktátort is megfenyíteni.

Lukasenka nemrégiben Putyin segítségét kérte, sőt már telefonon is egyeztettek, miután Fehéroroszországban, a valószínűsíthetően elcsalt választások miatt kitört tüntetéshullámok nem csillapodnak. 

Szükség van arra, hogy kapcsolatba lépjek Vlagyimir Putyinnal, mert a tüntetéshullám már nem csak Fehéroroszország számára jelent fenyegetést

– fogalmazott szombaton az elnök.

Varsó és Washington is a “szuverén, független” Fehéroroszországról tárgyalt

A varsói államfői palotában rendezett ünnepségen a fehéroroszországi politikai üldözöttek támogatását célzó ötpontos programban egy lengyel-amerikai alapról is szó esett: a fehérorosz helyzet megoldásában Washington is érdekelt, hiszen “geopolitikai kérdésről” van szó, amely hatással van az Egyesült Államokra is.

Alfahir.hu

Kapcsolódó cikkek