Édességmentes adventi meglepetés – vedd meg minél előbb

Megosztás

Minden gyerek imádja az adventi naptárakat. Az első pár évben minden szülő igyekszik emlékezetessé tenni az adventi időszakot egyedileg összeválogatott ajándék figurákkal, de aztán a sok teendő mellett évről-évre egyre kevesebb idő jut mindezt kitalálni és megvalósítani. Ehelyett minden évben választunk egy tucat adventi naptárt a boltok kínálatából tele csokival, és a rohanó hétköznapokon eszünkbe se jut, hogy lehetne másképp is.

Gondoltál rá, hogy ebben az évben valami teljesen mással leped meg a gyerekeket az adventi időszakban, mint eddig? Tudtad, hogy létezik csokimentes adventi naptár is 24 egymáshoz kapcsolódó meglepetéssel? Ha nektek is évről évre fejtörést okoz, hogyan lehetne feldobni az adventi időszakot úgy, hogy ne legyen magától értetődő a mindennapos unalmas és szokásos funkciótlan ajándék, válassz gyermeket-szülőt egyaránt elbűvölő megoldást, a 24 elemből álló, egymáshoz kapcsolódó és történetté kiegészülő, különleges adventi naptárak közül. Ez egész decemberben ellátja majd meglepetéssel a gyerekeket, akik így nem is fogják hiányolni az érdességet a zsákból. Hogy pontosan mit rejt a 24 ablak, az majd csak év végén derül ki.

Ha nem akarsz idén is átlagos meglepetést, most figyelj

Gondolhatod, hogy messze van még az év vége, de hidd el egy szempillantás alatt itt lesz a nyakunkon és ha nem lépsz időben, ismét felkészületlenül ér majd az advent, és újra a szokásos, unalomig ismert csokis megoldás kerül a falra.

Válaszd ki gyerekeid kedvenc mesehősét és keress a nekik való szériából egy azonos téma köré épített, 24 apró meglepetésből álló dobozt, amiből fokozatosan kibontakozik a kedvenc meseviláguk silány csokifigurák nélkül! Kortól és nemtől függetlenül minden gyereknél nagy sikert arat a napi meglepetés. Így igazán izgalmas az ünnepvárás. Ha karácsonyra is a naptárhoz kapcsoló játékot választott a család, még közelebb hozzátok a karácsonyi hangulatot, mivel egész hónapban erre készülhettek közösen a gyerekekkel. 

Ezek az adventi naptárak ugyanúgy minden napra tartogatnak meglepetést

Advent első napjától karácsonyig a téma lehet akár Schleich farm, póniország, Barbie világa vagy Sam tűzoltóállomása is, az elemek akár külön ajándékként is megállják a helyüket a fa alatt, de meglévő elemekkel is funkcionálnak. Fokozatosan bontakozik ki belőlük egy varázslatos történet. Ha kíváncsiak vagytok hasonló kreatív játék ajánlókra, keressétek fel a KreatívJáték.hu blogját.

A választék széles, fiúknak és lányoknak, 3-tól 12 éves korig minden korosztálynak találtok kedvenceket ízléses díszdobozban, amivel emlékezetesebbé és eseménydússá is tehetitek a karácsonyig hátralévő heteket. 

Mit gondolsz, tennél próbát ezekkel a különleges játékokkal idén? Ha igen, nincs más dolgod, mint időben megvásárolni őket és aztán biztos helyre rejteni, elő ne kerüljenek decemberig. Mert akkor marad a szokásos csoki ajándék ebben az évben is. 

Kapcsolódó cikkek