Zene, bor, konyhaművészet – ez a mottója a miskolci Gasztroplaccnak, amelyre péntek este került sor a Művészetek Háza előtti téren. Volt lehetőség többek között gluténmentes kézműves hamburgert, vasalt melegszendvicset, valamint többféle gofrit, például szatmári házi szilvást kóstolni. Répási László képriportja az eseményről:
Kapcsolódó cikkek
-
Kinyitott a Selyemréti Strand a karbantartást követően
Még április közepén számoltunk be arról, hogy egy rövid időre bezárt a Selyemréti Strand karbantartás miatt.... -
Komoly fejlesztésben részesült a Herman Ottó Múzeum
Egy kétszintes kiállítótérrel bővült a komplexum. Keddtől már látogatható is az új rész. -
A hétvégén mindenki a középkorban érezhette magát a Lovagi Tornák Terén
Vasárnap rendezték a IV. Diósgyőri Íjász, Lovas és Hagyományőrző napot. Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt nagy élményt...