Bemutatjuk Gulyás Edit Juditot a 18-as választókerület képviselőjelöltjét

Megosztás

“Önökért és szeretett városomért kívánok dolgozni a jövőben”. Gulyás Edit Judit óvodapedagógus, intézményvezető, édesanya. A DVTK valaha volt versenytornásza, jelenleg a Bozsik program keretein belül az óvodás korosztály focistáit edzi.

Miért döntött úgy, hogy képviselőjelöltként indul a június 9-i választásokon?

Miskolc Diósgyőr történelmi városrészében születtem, ma is itt élek és dolgozom. Élem és ismerem az itt élők problémáit és örömeit egyaránt. Már diákként is szívvel-lélekkel vettem részt a Kuruc és Árpád utca fásításában. Felnőttként a hivatásom során sok diósgyőri családnak segítettem a szaktudásommal, most pedig arra készülök, hogy az itt élőket képviseljem és szolgáljam.

Ön szerint milyen megoldandó feladatokat igényel a városrész?

Az elmúlt időszakban olyan fejlesztések indultak el, melyeket örömmel fogadtak az emberek, azonban számos hiányossággal is szembe kell nézni. A lakók több pihenőparkot, padokat, járdákat, parkolókat, kutyafuttatót szeretnének, ahogy a körzethez tartozó Csanyik-völgy rehabilitációját is.

Mik lennének munkájának fő irányelvei?

Fontosnank tartom a személyes kapcsolattartást. Fogadóórák és lakossági fórumok segítségével kívánok kohéziós erőt kialakítani, hogy a lakókkal közösen formálhassuk Diósgyőr jövöjét.

Ha kíváncsi Miskolc többi választókerületének képviselőjelöltjeire is, itt találja meg őket.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek