Focistafeleségek és -barátnők a DVTK-stadionból: tudja ön, ki melyik játékoshoz tartozik?

Megosztás

Öt évadot élt meg annak idején az a brit tv-sorozat, amely népszerű focisták barátnőinek életébe engedett betekintést, és amely a Futballistafeleségek címen futott. Napjainkban is létezik hasonló sikerszéria: a Netflixen Georgina Rodríguez – anya, influenszer, üzletasszony – mutatja be, milyen is Cristiano Ronaldo párjaként élni. Lapunk egyelőre nem tör hasonló babérokra, mint a nagy tartalomszolgáltatók, csupán néhány fotóval segít megismerni a jelenleg a diósgyőri klubban harcoló focisták párjait – és apró utódait.

Nemrégiben a DVTK saját készítésű nyomtatott lapjának címoldalán tűnt fel Marco Lund, a klub első skandináv játékosa, de a fotón nem egyedül szerepelt, hanem két gyermekét és feleségét is megvillantotta a nagyvilágnak. Innen kaptunk ötletet, hogy a bemutassuk önöknek azokat a hölgyeket, akik a mérkőzések alatt gyakrabban feltűnnek a lelátó VIP részlegében, és szemlátomást élvezik egymás és gyermekeik társaságát. A barátnők és feleségek természetesen nem csak a meccsek történéseivel vannak elfoglalva, hanem kihasználják azt a játszósarkot is, amelyet minden bizonnyal éppen azért hozott létre a klub vezetése, mert jobban leköti az apróságok figyelmét, mint az édesapák 90 perces szereplése.

Játszósarok a DVTK VIP-részlegében a futballisták gyermekeinek

A két legutóbbi hazai bajnoki meccs alatt hat képet sikerült készítenünk hat olyan játékos párjáról, akik gyakran kint vannak a mérkőzéseken, és minden alkalommal magukkal hozzák a gyermekeiket is. Utóbbiak egyébként alkalmanként a zöld gyepen is szerephez jutnak, amikor a győztes meccseket követően az édesapák velük együtt, a kicsiket kézenfogva, vagy karjukban tartva ünnepelnek – mindezt a szurkolók legnagyobb örömére.

Lássuk tehát, kik vállalták a fotózást kollégánk kamerája előtt!

Kérdésünk az olvasókhoz: hány hölgyről tudják megmondani, melyik futballistával töltik hétköznapjaikat Miskolcon? Akik bizonytalanok, a megfejtéseket a cikk végére görgetve találják.

.

.

.

.

.

A cikkünkben látható hölgyek az alábbi focisták párjai (balról jobbra és felülről lefelé): Artem Odyntsov, Branislav Danilovic, Holdampf Gergő, Marco Lund, Alexander Vallejo, Vladislav Klimovich.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek