Csúnya rollerbaleset Miskolcon – helyszíni fotókkal

Megosztás

Szirénázó mentőautó érkezett hétfő délután a Komlóstetőn található Szeder utcára, ahol egy balesetet szenvedett rollervezető feküdt az út közepén. A mentősök hosszú percekig dolgoztak, amíg a fiatalembert a kocsijukba tudták emelni, hogy minél előbb kórházba szállítsák. Az esetről a helyszínen tartózkodó munkatársunknak sikerült megtudnia, hogy komoly szerepet játszhatott benne az emberi felelőtlenség.

A mentők körül nézelődő szemtanúk elmondása szerint egy városi bérroller érkezett nagy sebességgel a Szeder utca 14. szám előtt a komlóstetői emelkedő irányából, amelyen két fiatalember utazott. Az egyik arra járó autós arról számolt be, hogy a kétkerekű jármű “beszitált”, amelyet nem tudott kezelni a vezető, így felborult az elektromos eszköz. Az utas kisebb sérülésekkel megúszta, de a kormánynál álló férfi láthatóan súlyos sérüléseket szenvedett.

A rollerrel utazók egyike sem viselt semmilyen védőfelszerelést.

Egy elcsípett beszélgetésből sikerült megtudnunk azt is, hogy a fiatalok közül a hátul utazó hiába kérte a vezetőt a lassításra, az inkább nagyobb gázt adott. Az is elhangzott a helyszínen: az eset kapcsán alkoholos befolyásoltságot sem lehet kizárni.

További részletekkel az illetékes szervek megkeresése után jelentkezünk.

Kapcsolódó cikkek