Helyreigazítás

Megosztás

Ezúton helyt adunk a KISS GOLD 2002 Kft. sajtó-helyreigazítási kérelmének, amit az alábbiakban változtatás nélkül közlünk.

„Sajnálatos módon a Borsod24 hírportálon 2023. november 7-én megjelent „Újabb ikonikus miskolci üzlet zárt be” vezércím alatt a hírportál egy olyan politikai tartalommal is bíró cikket közölt melynek a valóságtartalmáról előzetesen nem győződött meg, félretájékoztatva ezzel az olvasó közönséget.
Az üzlet bezárásnak az oka nem a kormány megszorító intézkedése, és nem történt meg „a törülköző bedobása” mivel az éveken keresztül nyereségesen működött és működik a mai napig. Több mint három éve nyugdíjasként vezetem az üzletet, és a mögöttem álló 44 sikeres évnek köszönhetően a hátralévő éveimet már ténylegesen nyugdíjasként szeretném élni.
Az üzlet bérleti jogát a teljes berendezésével, a felszerelt órás és ötvös műhellyel, akár a tevékenységi és szakhatósági engedélyekkel rendelkező társasággal együtt egy jelképes áron szeretném tovább adni egy olyan fiatal, ambiciózus személynek, aki a város arculatához tartozó nagy múltú és jó hírnevű üzletet sikeresen tovább viszi.
Kiss Alice”

Kapcsolódó cikkek