Bükkábrányi lány képviseli Borsod megyét a modellversenyen, ahol korábban Claudia Schiffer is feltűnt

Megosztás

Hazánkban idén debütál a World Top Model Hungary verseny, amelynek itthoni döntőjében Gere Bernadett is ott lesz a mezőnyben.

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből Gere Bernadett szerepel majd a Magyarországon idén debütáló World Top Model Hungary 2023-as döntőjében – számolt be a Minap.hu Trejtnar Anita versenyigazgató tájékoztatása alapján.

Mint írják, a nemzeti döntő jelszava a “Tisztelet a Nőknek”, a nemzetközi szinten nagy névvel rendelkező modellversenyben pedig korábban olyan sztármodellt is láthattunk, mint Claudia Schiffer.

A bükkábrányi Gere Bernadett tavaly a Miss Hungary döntősei között is sikeresen szerepelt, ezúttal modellként szeretné megméretni magát a döntőben húsz lány között. Jelenleg cukrász szaktechnikus és autóversenyző, utóbbi területen az eddigi legnagyobb eredménynek a 2023-as magyar szlalom bajnoki győzelmét tartja.

Ami magát a modellverseny döntőjét illeti: a lányok a Noor téli kollekciójában kezdik meg a programokat, majd a második tour már Crystal kisestélyi lesz. Ezt követően Paloma fürdőruhában folytatják, és a végén szintén egy csodálatos Crystal nagyestélyiben pompáznak végig a kifutón.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek