Duplán hátba szúrta élettársát a féltékeny borsodi asszony

Megosztás

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy nő ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt, aki ittasan, féltékenységből eredő vita során élettársát konyhakéssel kétszer hátba szúrta.

A vádirat szerint a vádlott élettársával egy borsodi kistelepülésen élt családi házban. Tíz éves kapcsolatuk azonban nem volt kiegyensúlyozott, a nő féltékenysége miatt gyakran veszekedtek.

2022. december elején, este, az élettárs egy korábbi veszekedés utáni kibékülés érdekében 3 üveg borral tért haza, amit közösen elfogyasztottak. Éjfél körül ittas állapotuk miatt azonban ismét összevesztek, dulakodtak egymással, majd a sértett azért, hogy elkerülje a további vitát úgy döntött, átmegy rokonaihoz éjszakára.

A férfi kabátot vett az előszobában, előrehajolt helyzetben a cipőjét húzta, amikor a nő felvett egy 14 cm hosszúságú konyhakést és két esetben nagy lendülettel hátba szúrta. A férfi a szúrás ellenére ki tudott menni a házból, azonban a szúrt sérülés miatt közvetlenül életveszélyes állapotba került.

Az ügyészség a büntetlen előéletű elkövetővel szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek