Meccs előtti programok, rásegítő villamosok: fontos információk a DVTK NB1-es nyitómérkőzéséről

Megosztás

Ugrálóvár, céllövő kapu és dekázó verseny is szerepel a Puskás Akadémia elleni találkozó előtti programban.

Szombaton 18 órától a Puskás Akadémia ellen játssza első NB1-es mérkőzését a szezonban a Diósgyőri VTK. Eddig közel 6000 hely talált gazdára a találkozóra, ezért a klub honlapja összeszedte a legfontosabb információkat az M4 Sport által is közvetített meccs kapcsán:

Kedvezményes jegy- és bérletárak az NB I.-ben is!

Az élet minden területén tapasztalható drágulás, és az NB I.-ben megnövekedő rendezési költségek ellenére a DVTK vezetése úgy döntött, hogy nem emeli meg jelentősen a jegy- és bérletárakat, sőt, a legutóbbi NB I.-es évhez képest is olcsóbb belépőjegyekkel és bérletekkel várja a klub a szurkolókat. A legjobban természetesen most is a bérletesek járnak, de akik nem meccsnapon, hanem elővételben vásárolnak belépőt, azok a következő évben is sokkal olcsóbban szurkolhatnak a Diósgyőrnek. 

Gyere hamarabb a meccsre!

A nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük szurkolóinkat, ne hagyják a jegyvásárlást az utolsó pillanatra, és érkezzenek a szokottnál is hamarabb a mérkőzésre, hiszen így elkerülhetjük a mérkőzés előtti hosszú sorok kialakulását a pénztáraknál és a beléptetés során is. A DVTK Shop és a DVTK Stadion pénztárai szombaton 12 órától várják a szurkolókat, de a jegy.dvtk.hu oldalon is megvásárolhatok a belépőjegyek és a bérletek is. 

Rásegítő villamosok közlekednek a DVTK – PAFC mérkőzésre

Az MVK Zrt. ezúttal is rásegítő villamos járatokat indít, segítve ezzel a szurkolók könnyebb eljutását, illetve hazajutását. A rásegítő 1A villamosok a Tiszai pályaudvarról 16:47-kor és 17:02-kor indulnak. A mérkőzést követően, a szurkolói létszámtól függően, igény szerint indulnak majd a menetrenden felül biztosított villamosjáratok a Tiszai pályaudvar irányába – olvasható az MVK Zrt. weboldalán.

Meccs előtti programok a DVTK Stadion mellett

A Habos oldal söröző 15 órakor nyit ki. 16:30 és 17:30 között ismét Happy Hour lesz.

A DVTK ezúttal egy DJ-vel és az alábbi attrakciókkal várja a családokat, kicsiket és nagyokat egyaránt:

  • Ugrálóvár
  • Céllövő kapu
  • Dekázó verseny

A stadionon kívül az ingyenes családi programok 16 órakor kezdődnek.

További részletek többek között a repoharakról a dvtk.eu cikkében olvashatók, ahol egyúttal sportszerű szurkolásra is kérik a drukkereket.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek