Pár nap és sorsolunk – Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Megosztás

Már csak néhány nap van hátra a vasárnapi sorsolásig, ahol feliratkozóink között kisorsolunk egy Huawei Honor Band 7 aktivitásmérőt.

Azon olvasóink, akik július 15-ig feliratkoznak (vagy már feliratkoztak) a Borsod24 hírlevelére, nem csupán esélyesek lesznek egy értékes és hasznos nyereményre, de hétről hétre megtalálják majd a postafiókjukban Borsod-Abaúj-Zemplén megye legfontosabb híreit. Továbbá exkluzív tartalommal is szolgálunk feliratkozóinknak: az ország legnépszerűbb karikaturistáinak legjobbnak ítélt alkotását és a hét legérdekesebb véleményét is tartalmazza heti összefoglalónk.

És mit kell tudni az aktivitásmérőről? Elsődleges funkciója az egészségi állapot és aktivitás nyomon követése, de rengeteg szenzorral is ellátták ezt az elegáns szerkezetet, így számos hasznos adatot tárol és értékel. Az eszköz a hasznos adatokon kívül értesíti tulajdonosát az új bejövő üzenetekről, hívásokról, időjárásról és a beállított emlékeztetőkről, így biztosan nem marad le semmiről.

Kattintson ide és iratkozzon fel hírlevelünkre. Van egy jó hírünk azoknak is, akiket már régóta feliratkozóink között tudhatunk: ők automatikusan részt vesznek a nyereményjátékon.

Sorsolás: 2023.07.16.

A nyertest a sorsolás után e-mailben értesítjük.

Kapcsolódó cikkek