Tévedtünk: mégsem rongálták meg az e-rollereket Miskolcon

Megosztás

Korábban arról írtunk, hogy máris képek jelentek meg a közösségi oldalakon tönkretett miskolci e-rollerekről, de mint azt kommentelőink kiszúrták: a fotók nem a borsodi megyeszékhelyen készültek.

Mégsem Miskolcon készültek azok a fotók, amelyeken megrongált rollerek láthatók. Cikkünk korábbi változatára rengeteg Facebook-komment érkezett, amelyben kijavították a tévedésünket, köztük Szarka Dénes önkormányzati képviselő is felhívta rá a figyelmünket.

Az egyik hozzászóló arra is rámutatott, hogy a fotókon Bolt rollerek láthatók, míg Miskolcon Tier e-rollereket lehet használni néhány napja.

A tévedésünkért elnézést kérünk!

Korábban írtuk:

Mint arról mi is beszámoltunk, a héten elérhetővé vált Miskolcon az a 330 darab közösségi roller, amit 184 mikromobilitási ponton lehet igénybe venni.

Nem tartott azonban sokáig, hogy az első képek megjelenjenek megrongált e-rollerekről: a miskolci Facebook-csoportokban több ilyen fotót is találhatunk. Az egyik rollerről például eltűntek a kerekek, egy másik pedig a kukában kötött ki…

Nemrég amúgy ki is próbáltuk az e-rollereket, amelyekről megállapítottuk, hogy az eszközök meglepően jól felszereltek: található rajtuk irányjelző, ami sokat segít a körülöttünk utazóknak. A Miskolcon található járművek rendelkeznek egy első és egy hátsó fékkel, valamint telefontartóval, ami vezetéknélküli töltést is biztosít. Emellett tálálhatunk rajtuk egy kampót táskának vagy szatyornak, irányjelzőt, csengőt és egy sebességmérőt.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek