Idegenbeli döntetlennel öblítette le a bajnoki címet a DVTK

Megosztás

A Nyíregyháza ellen 1-1-et ért el a Diósgyőri VTK, miközben a Kazincbarcika otthon szenvedett egygólos vereséget a Gyirmóttól.

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a már feljutó és bajnok DVTK Balmazújvárosban játszott döntetlent a Nyíregyháza ellen – olvasató a dvtk.eu tudósításában.

Az első félidőben a DVTK előbb többnyire távoli lövésekkel, majd kisjátékokkal próbálta áttörni a hazai védelmet, de gólt nem sikerült szerezni, míg a másik oldal kísérleteit már csírájában elfojtották .

A szünet után szinte az első veszélyes helyzetüket gólra váltották a nyíregyháziak. A Diósgyőr egyre nagyobb erőket vonultatott fel az ellenfél kapuja előtt, a végén már Viczián Ádám és Bárdos Bence is középcsatárt játszott, és végül utóbbi egyenlített a vendégszektort megtöltő közönség legnagyobb örömére.

Eközben az NB2 másik borsodi csapata, a Kazincbarcika a Gyirmótot fogadta. A találkozó a hazai csapat 0-1-es vereségével ért véget, ennek ellenére a Kazincbarcika megőrizte a 14. helyét a tabellán, s egy fordulóval a bajnokság vége előtt már biztosította a bennmaradását.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek