Tárgynyereménnyel gazdagodott a Szerencsekerékben a miskolci tűzoltó

Megosztás

A fődíj játékba nem került be, de így is fantasztikus élményekkel gazdagodott Falucskai Mihály a TV2 népszerű műsorában.

A hét elején startolt el a TV2-n futó Szerencsekerék negyedik évada, amelynek műsorvezetője továbbra is Kasza Tibi. A 2021-ben megújult formában visszatért műsor új évadának első epizódjában pedig egyből egy miskolci tűzoltó szállhatott harcba a nyereményekért. Falucskai Mihályt a szereplés után a Boon.hu szólaltatta meg:

„A Miskolci Hivatásos Tűzoltóságra érkezett megkeresés, hogy lehetőség van tűzoltóknak játszani a Szerencsekerék című műsorban” – mesélte a portálnak Falucskai Mihály. Hozzátette: tizenhat éve hivatásos tűzoltó, kilenc éve pedig már szerparancsnok.

„A jelentkezésem után hívtak a TV2-től egy elbeszélgetésre, majd egy személyes castingra Budapestre, és ezután értesítettek, hogy tetszett a bemutatkozásom, így bekerültem az adásba” – mondta.

„A szerkesztők szuper jófejek voltak, mindenki rugalmas volt. Érkezés után fodrász, smink, majd öltöző, ahol a stylist segített a ruha kiválasztásában. Hihetettlen háttérmunka folyik egy adás alkalmával és nagyon profi a csapat” – árult el néhány kulisszatitkot is a tűzoltó.

Azt is megosztotta, hogy a felvétel előtt csak találgattak, ki lesz a sztárvendég: “Végül Hajdú Péterrel játszottunk és Kasza Tibi nagyon jó fej volt, igazi poéngyáros, és intelligens műsorvezető” – mutatott rá.

Azt is elárulta, hogy nagyon jól érezte magát ebben a színvonalas műsorban. „Sajnos nem sikerült a fődíj játékba bekerülnöm, de nyertem egy tárgynyereményt, és egy fantasztikus élménnyel gazdagodtam” – mondta el.

Forrás és további részletek: Boon.hu; Fotó: TV2/Boon.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek