Kihasználták áldozatuk egészségügyileg hátrányos helyzetét a tiszakeszi besurranók

Megosztás

A páros több alkalommal is járt a sértettnél, míg egyikük figyelt, a másik elvette a pénzt, de volt, amikor egy kályhát is elvittek.

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy 48 éves és egy 38 éves tiszakeszi férfival szemben – számolt be róla a police.hu. A gyanúsítottak 2023. április 20-án éjfélt követően besurrantak a sértett házának nyitva felejtett ajtóján, majd az alvó férfi mellé letett pénztárcából elvettek több ezer forintot.

Az esetről a sértett hozzátartozója tett bejelentést a rendőrségen. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás eredményeként beazonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. A beismerő vallomások alapján a páros több alkalommal is járt a sértettnél, míg egyikük figyelt, a másik elvette a pénzt, de volt, amikor egy kályhát is elvittek.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a két férfit őrizetbe vette, akiket a bíróság a későbbikben letartóztatott. Az elkövetők még más vagyonelleni bűncselekmények elkövetével is megalapozottan gyanúsíthatók.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek