60 éves az Encsi Váci Mihály Gimnázium

Megosztás

Az Encsi Váci Mihály Gimnázium és Kollégium 2023. április 15-én szombaton tartotta megalapításának 60. évfordulója alkalmából szervezett gálaműsorát az iskola aulájában.

A rendezvényt Karsai Attila a gimnázium igazgatója nyitotta meg. A műsorban a gimnázium „öregdiákjai”, Bényi Ildikó a MTV műsorvezetője, Csapóné Dr. Miczán Vivien a Szegedi Biológiai Kutatóközpont tudományos munkatársa, Pető Zsófia színésznő, Dr. Cziáky Tamás a B-A-Z vármegyei kórház szülészet-nőgyógyászati osztály osztályvezető helyettes főorvosa, Dr. Malinkó Balázs Abaújszántó város háziorvosa és Mikola Gergely Encs város polgármestere, a bál fővédnöke az iskola mellett szerepet vállalva megosztották a résztvevőkkel régi, kedves iskolai élményeiket, elismerő, megtisztelő szavaikkal méltatták gimnáziumunkat.

Karsai Attila intézményigazgató

A szülők nevében szintén egy „öregdiák”, Szántó Róbert az Encsi Rendőrkapitányság alezredese, immár szülőként köszöntötte volt középiskoláját.

A meghívott régi diákok után a jelenlegi tanulók adtak színvonalas műsort; verssel, énekkel, táncokkal köszöntötték iskolájukat.

A gálaműsor díszvacsorával, majd hajnalig tartó zenés mulatsággal folytatódott, ahol a tombolán a szülői munkaközösség által felajánlott nagy értékű nyeremények is kisorsolásra kerültek.

A gimnázium a 60. évforduló tiszteletére egész évben színvonalas rendezvényekkel, kiállításokkal várja az érdeklődőket – áll az iskola közleményében.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek