Az utolsó percben mentett döntetlenre a DVTK

Megosztás

Felkészülési labdarúgó mérkőzést rendeztek szombaton délidőben Diósgyőrben: az NB II-es Diósgyőri VTK együttese az élvonalbeli Mezőkövesd Zsóry FC gárdáját fogadta. A válogatottak Eb-szereplése miatt keletkezett bajnoki szünetet használta fel a két csapat arra, hogy meccsben maradjon. A válogatottakkal összefüggésben voltak hiányzók mindkét oldalon. A hazaiak részéről Jurek Gábor a magyar U19-es nemzeti együttessel készül ezekben a napokban, Jérémie Obounet pedig a gaboni U23-as válogatott összetartásán vesz részt. A vendégek részéről Younn Zahary a Comore-szigeteki, David Babunski pedig Észak-Macedónia felnőtt együttesénél van, míg Kállai Kevin az U21-es magyar válogatottal dolgozik.

A DVTK Gerát sérülés, Lőrinczyt és Farkas D.-t pedig betegség miatt volt kénytelen nélkülözni. Az MZSFC-nél Prudnikov, Kállai Z. és Drazic sérülés, Molnár G. pedig betegség miatt nem volt keretben.

A meccs első félidejében történt egy kényszerű csere, Könyves megsérült és a szünet előtt pár perccel véget ért számára a mérkőzés. A második játékrészben a meccs első sárga lapját Besirovic kapta reklamálásért, a 61. minutában, aki egy meg nem adott 11-est kért számon a játékvezetőtől (a másodikat Beriashvili kapta a 85.-ben). A mérkőzés első gólját Nagy D. szerezte a 73. percben, aki a kapust is kicselezve gurított az üres ketrecbe, erre a meccs utolsó percében egy átlövésgóllal Radics válaszolt.

Forrás: Boon.hu

Kapcsolódó cikkek