Ismét eltűnt a tiszapalkonyai lány

Megosztás

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Horváth Jolán Gabriella 16 éves tiszapalkonyai lakos eltűnése ügyében.

A lány 2023. március 16-án egy berkeszi lakásotthonból távozott ismeretlen helyre, azóta a felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Gabriellát az elmúlt egy hónapban már másodszor keresi a rendőrség, ugyanis, ahogy arról korábban beszámoltunk, első ízben február 18-án tűnt el tiszapalkonyai otthonából. Legutóbb sikerült megtalálni, azonban most ismét nyoma veszett.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

police.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek