Kérdezze Holoda Attila energetikai szakértőt!

Megosztás

Holoda Attila neve sokaknak ismerősen csenghet. Az utóbbi időszakban többször is szerepelt TV- és rádióműsorokban, ami nem véletlen, hiszen az energia kérdése különösen fontos téma lett napjainkban.

A bányamérnök, a Miskolci Egyetem címzetes egyetemi docense, volt helyettes energetikaügyi államtitkár január 12-én Miskolcra látogat és a Borsod24 vendégeként Energiahelyzet és kilátások címmel tart előadást.

Garantáltan a téma legtájékozottabb szakértője és előadásaiban, interjúiban mindig közérthetően, a lakosság szempontjait szem előtt tartva beszél az energiaválságról, vagy éppen az ársapkáról. Saját bevallása szerint küldetésének érzi, hogy a laikusok számára is befogadhatóvá és átláthatóvá tegye – a sokszor komplikáltnak tűnő – folyamatokat.

Milyen hatással vannak a brüsszeli szankciók a magyar inflációra? Valóban csak az oroszoktól tudunk gázt venni? Mit hozhat a jövő? Ossza meg velünk kérdéseit az [email protected] e-mail címen, vagy Facebook oldalunkon, az Üzenet gombra kattintva. Az előadáson lehetősége lesz személyesen is kérdezni Holoda Attilát, ha eljön január 12-én a miskolci Grabowskyba.

Kapcsolódó cikkek