Klímahisztériáról és transzideológia nevében megcsonkított gyerekekről beszélt egy interjúban Ákos

Megosztás

Interjút adott a Mandinernek Kovács Ákos, amiben kifejtette nézeteit a világról, a közéletről, a háborúról és a karácsonyról is. A Kossuth-díjas énekes a háború kapcsán például kifejtette, hogy az ő koncertjein biztosan nem lesz ukrán zászló, és szerinte az ukrán politikusok arrogánsak és leplezetlenül gyűlölik a magyarokat. Azt azonban megjegyezte, hogy büszke Magyarországra, amiért háborús helyzetben ukrán menekültek százezrein segített. „Béke várhatóan akkor lesz, ha az amerikaiak úgy döntenek, hogy ez a húzás nem jött be, és leállítják a hadiszállításokat” – tette hozzá.

Szóba került az ellenzék külföldről érkező kampánytámogatása is, amelyet horrorisztikus történetnek és egyedülálló mélypontnak nevezett az újkori magyar történelemben.

Az énekes egyébként aggódva figyeli a fiatal generációt, a digitális bennszülötteket, akik számára „természetessé válnak a központi narratívák, amelyek megszabják, mitől kell félni, hogyan kell gondolkodni, milyen morálisnak hazudott irányt kötelező elfogadni”. Példaként a „klímahisztériát” hozta fel, megjegyezve, hogy „amíg az éghajlatváltozás kapcsán rendezett csúcstalálkozókra több száz magángéppel érkeznek a nagy hatalmú résztvevők, egyik se dumáljon nekem a klímáért érzett felelősségről. Egyre nyilvánvalóbb, hogy akik folyton a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséről papolnak, valójában az emberiség csökkentését értik alatta.”

Az interjú legerősebb mondata viszont egyértelműen az, amit a „se Istent, se embert nem ismerő globális liberalizmusról” mondott az énekes: „a társadalommérnökösdi, az erőszakos bevándoroltatás, a párhuzamos társadalmak létrehívása, a mezőgazdaság és az élelmiszerellátás tönkretétele az állítólagos zöldpolitika érvei mentén, az energia-útvonalak szétzilálása, a transzideológia nevében megcsonkított gyerekek egyértelműen jelzik, mi itt a valódi cél.”

„Összességében úgy tűnik, az emberiség visszametszésén, a teremtett világ lerombolásán dolgozó erők mintha siettetnék a katasztrófa felé tartó folyamatot” – fogalmazott Ákos.

Forrás: Mandiner, Telex; Fotó: Ákos Facebook

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek