Több ezer doboz cigarettát loptak el Szendrőn

Megosztás

A rendőrök néhány órán belül elfogták azt a két férfit, akik betörtek egy szendrői dohányboltba, majd onnan több ezer doboz cigarettát és többszázezer forintot loptak el – írja közleményében a rendőrség.

Az Edelényi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 47 és egy 20 éves szendrői férfivel szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2022. december 20-án az éjjeli órákban egy Szendrőben található Nemzeti Dohánybolt hátsó falazatát kibontották, majd az épületből 2176 doboz cigarettát és készpénzt tulajdonítottak el összesen több mint négy és félmillió forint értékben.

A betörést a reggeli nyitáskor fedezte fel a bolti eladó, aki értesítette a rendőröket.

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és néhány órán belül megállapították a lehetséges elkövetők kilétét, őket elfogták, majd előállításukat követően gyanúsítottként kihallgatták, amely után az idősebb férfit őrizetbe is vették.

A nyomozók még aznap egy pincében elrejtve találták meg a több ezer cigarettát és az ellopott készpénz nagy részét is le tudták foglalni.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek