Ungár Péter: Az egyesült ellenzék abban a formában, ahogy a választáson indult, megszűnt, nincs, vége, elhunyt

Megosztás

Az LMP társelnöke egyetért Donáth Annával abban, hogy az üres orbánozás nem célravezető, de a legfontosabbat még senki nem mondta ki.

Az egyesült ellenzék abban a formában, ahogy a választáson indult, megszűnt, nincs, vége, elhunyt. Ez az, amit most nem mond ki senki, pedig látványosabb, mint egy dromedár a füredi szabadstrandon – írta Facebook-posztjában Ungár Péter, aki szerint a megszűnéssel nincs is különösebb probléma, mert nem volt egy olyan sikertörténet, amit vissza kellene sírni. Az LMP társelnöke szerint most tehát vannak ellenzéki pártok, illetve „önjelölt forradalmárok, örök megmondók, sóhajtozó-ömlengő-szépelkedő városvezetők, mindentematikájú aktivisták”.

És persze ott vannak a választópolgárok, akik – mint írta – megérdemlik azt, hogy felnőtt emberként, őszintén beszéljen velük valaki.

Ezért nem is szeretne az LMP úgy tenni, mintha tudná a Fidesz leváltásának csodareceptjét, nem minősítenek se árulónak, se ügynöknek senkit, nem szeretnének részt venni a jelzőhalmozási versenyben, és nem szeretnének többet olyan kampányt csinálni, melynek egyetlen célja eltitkolni, hogy tartalmi kérdésekben mit gondolnak a világról, nehogy elijesszék a szavazókat. A pártnak az a küldetése, hogy „megújítsuk a politikai kultúrát abban, hogy ne adjunk senkinek hamis reményeket”.

Csak annyit ígérnek, hogy zöldpolitikát szeretnének csinálni – folytatta Ungár Péter. Foglalkozni mindennel, ami elősegíti a zöldfordulatot, ami segít megvédeni a természeti értékeinket, ami miatt újra magyar lesz a bolti paradicsom.

via Magyar Hang

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek