Munkatársat keres a Borsod24

Megosztás

Mindig is újságíró szerettél volna lenni, és szívesen dolgoznál egy fiatalos csapatban? Fontos számodra a hitelesség és a tájékoztatás? Eleged van abból, hogy a propaganda dominálja a nyilvánosságot? Szívesen kipróbálnád magad tartalomgyártóként és szeretnéd az emberek véleményét formálni? Itt az alkalom: Miskolc és a megye vezető független weboldala szerkesztő-újságíró munkatársakat keres.

Feladatok: online tartalmak, elsősorban cikkek előállítása, az anyagok napi szerkesztése és gondozása, valamint a megye lakosainak tájékoztatása a legérdekesebb, legaktuálisabb információkról.

Elvárások: jó íráskészség, helyesírás, pontos és gyors munkavégzés, legalább középfokú végzettség, jártasság a közösségi média és a videómegosztók felületeinek kezelésében. Előnyt jelent a szakmai gyakorlat, a motiváltság, a témaérzékenység és az angol nyelvismeret, valamint a felsőfokú végzettség, illetve a miskolci lakhely.

Amit kínálunk: tanulási és fejlődési lehetőség, rugalmas munkavégzés, nemzetközi projektekben való részvétel, előrelépési lehetőség.

A munkavégzés helye Miskolc és környéke, de az alapvető tevékenységek otthonról, akár tanulás mellett is végezhetőek.A pályázatot a nettó bérigény megjelölésével 2022. november 30-ig várjuk, az [email protected] e-mail címre.

Kapcsolódó cikkek