Tiszaszederkényben is nagy a felháborodás a bezáró posta miatt

Megosztás

Nemcsak Miskolcon, de kis túlzással a megye minden településén felháborodást keltett, a bezáró postahivatalok híre. Nincs ez másként Tiszaszederkényben sem. Erről számolt be Jézsó Gábor a terület tiszaújvárosi önkormányzati képviselője, és korábbi országgyűlési képviselőjelölt.

“Ezt a postát nagyon sokan veszik igénybe a faluból, a városból és az erőmű lakótelepről. Tudom és látom, hogy sok az idős településünkön, sokan küzdenek egészségi problémákkal, egyedül maradtak, nincsen autójuk és nincsen támaszuk, aki segítségükre lehetne. A postai szolgáltatás fenntartása mindannyiunk számára nagyon fontos!” – írta Jézsó Gábor a Facebook bejegyzésében.

A tiszaszederkényi posta bezárása azért is jelent komoly problémát, mert Tiszaújváros egy külvárosi részéről van szó, ezért a helyieknek lényegesen messzebb kell menniük, ha igénybe kívánják venni a posta valamely szolgáltatását. Ahogy Jézsó Gábor posztjában is szerepel különösön nehéz helyzetbe kerülnek azok az idős, beteg emberek, akiknek jelentős gondot okoz eljutni egy másik hivatalba.

Jézsó Gábor teljes bejegyzését itt olvashatják:

Kapcsolódó cikkek